Repertoire


Vi er et stort kor - og der er "knald på" når vi optræder. Vi kan lide at have en god kontakt til publikum, og derfor har vi altid indlagt en fællessang eller to i vores program.

Vores koncerter bygges over et tema

De senere år har vi valgt et nyt tema til hvert halvår. Det giver koncerter, hvor fortællingen bæres af sangene, suppleret af f.eks. oplæsning af udvalgte julekort denne vinter.

Temaer, vi har klar til koncert med kort varsel

Vintereventyr

Vintereventyr er en anderledes vinter- & adventskoncert. Her tages publikum med ind i en musikalsk og jazzy korfortælling bundet sammen af Boris Pasternaks smukke digt Vinternat, citater fra Dr. Zhivago og fra Pasternaks breve og dagbogsnotater.


Sound of musicals

Med sange fra musicalens univers tager koret os med på en tour de force gennem flere af tidens kendte og berømte musicals.

Man vil blandt andet kunne opleve de glade toner fra Sound of music, komme med på gaden foran Covent Garden og til hestevæddeløbet Ascot i My Fair Lady, blive budt velkommen i Merano i Chess, komme i 70’er stemning med toner fra Hair ... og så er der de store ballader fra forestillinger som Evita, Rent, Miss Saigon og Jekyll and Hyde og mange flere.


Fra alle os til alle jer (julen 2022)

Julesange inspireret af Disneys juleshow og Amerikansk jul, blandet med danske julekort. Vi synger f.eks. fra Pinochio, Peter Pan, Løvernes konge og blander med klassikere som Let it snow, Coldest Winter, Mary did you know, og Have yourself a merry little Christmas.


Breve hjem (Sommer 2022)

Udvandrernes breve hjem, og brevene hjemmefra til familien langt væk binder sangene sammen til en fortælling om rejser, længsel og kærlighed.

Jazzy Love (nytår 2022)

Sange som New York - New York, Moon over bourbon street, Sway, Fly me to the moon og et medley af nytårs aftens hits.

Vinternat (julen 2021)

Den stille mørke nat, klar af månens lys i sneen. Sangene er f.eks. White winter hymnal, Sound of a silent night, Der er ingenting i verden så stille som sne, I’ll be home for Christmas, Silent night, A child is born.